Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Vodič za kupovinu: Must have jesenji komadi

19.10.2023.

Već ste počeli da odlažete ljetnu odjeću (iako su to neki već učinili) i da iz kofera vadite jesenje i zimske odjevne komade. Zbog navike, da podržavate street style trendove koji se brzo mjenjaju većinu ormara čine komadi koji pripadaju brzoj modi. Oni su neodrživi, štetni za okoliš i često ne baš tako kvalitetni. Tako stojite zatečeni ispred gomile odjeće kojoj je „istekao rok trajanja“, svjesni da je potrebno promjeniti stare navike i unijeti nove dugoročne trendy komade u svoj garderober!

Kupovina za nadolazeću sezonu nikada nije bila brža i jednostavnija. Na OREA platformi možete pronaći komade koji su dugoročni i unikatni, zbog načina izrade i prirodnih materijala koji se koriste prilikom proizvodnje.

U nastavku vam donosimo vodič za kupovinu jesenjih odjevnih komada i aksesoara na OREA platformi.

1. Baloner

Baloner je definitivno komad u koji vrijedi investirati, s obzirom da ga svake godine vidimo u sklopu kolekcije jesen/zima i da sumnjamo da će ikada izaći iz mode. Trenutno su moderni baloneri koji su kraće dužine, te se mogu nositi kao jakna.

Treehana jakna

Cool i moderan model, jednako je šik i elegantan kao i njegova duža verzija. Ako ste ipak ljubitelj klasika, pronašli smo trendi i unikatan model za vas!

Poppy Mantil

2. Beretka

Ne znamo da li ste čuli, ali beretke su pokucale na vrata sezone jesen/zima 2023 i ponovo su tu! Načina za nošenje beretke je mnogo. Mi smo uvjereni da beretke pristaju svakome, ukoliko pronađete način da je nosite prilagođenu vašem stilu, frizuri i obliku lica.

Danel fashion studio MONO BERETKA KAŠMIR

3. Majice sa statement printom

Bez sumnje, svi volimo da tokom hladnijih dana nosimo dukserice, cozy džempere i majice koje lako možemo kombinirati uz farmerke, a idalje izgledati sređeno. Majice sa zanimljivim natpisiom ili printom privlače pažnju, te će svaku jednostavnu kombinaciju podići na viši nivo.  Mi vam donosimo naše favorite!

Lola duks Rea
SRCE SWEATSHIRT
Pasodi Planine u BiH - Zalazak sunca